Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dit heeft Siebe Schrijvers te zeggen na wondermooi doelpunt

Siebe Schrijvers is terug van weggeweest. De voorbije weken kwam Schrijvers nauwelijks in actie, maar zondag dropte Ivan Leko hem opnieuw in de basis. De Limburger bedankte met een wondermooi doelpunt.

Op slag van rust pakte Schrijvers uit met een geniale ingeving. Bij een lange bal van Wesley Moraes, zag Schrijvers Sinan Bolat uit zijn doel staan en verschalkte hij de doelman met een precieze lob.

“Ik had oogcontact met Wesley en startte mijn loopactie. Hij gaf de bal fantastisch. Ik stond wel wat dicht bij het doel, maar de bal was zo goed dat Bolat aan het twijfelen was. Hij verwachtte niet dat ik hem in één tijd naar doel zou verlengen, waardoor ik fraai kon afwerken”, aldus Schrijvers op de webstek van Club over het doelpunt.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws