Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Deze 4 basisspelers dreigen te vertrekken bij Club Brugge’

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - Antwerp)

Club Brugge heeft het uitstekend gedaan in de Champions League. Het sprokkelde zes punten in een groep met Atlético Madrid, Borussia Dortmund en AS Monaco. Verschillende van onze spelers hebben indruk gemaakt en dat levert hen binnenkort mogelijk een fraaie transfer op.

Volgens Het Nieuwsblad is het goed mogelijk dat Club Brugge binnenkort enkele van zijn huidige sterkhouders ziet vertrekken. Volgens de krant komen Hans Vanaken, Wesley Moraes, Stefano Denswil en Brandon Mechele allen in aanmerking om een stap hogerop te zetten.

Het blauw-zwarte bestuur zit alleszins niet stil en zal het zekere voor het onzekere nemen. Onlangs raakte bekend dat Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert op zoek zijn naar een nieuwe centrale verdediger, een flankspeler, een nummer tien en een targetspits.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws