Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dennis kwaad na afgekeurd doelpunt: “Ik begrijp het niet!”

Emmanuel Dennis (Club Brugge - Zulte Waregem)

Club Brugge moest in het Guldensporenstadion van KV Kortrijk vrede nemen met één punt. In de slotfase kwam Emmanuel Dennis tot scoren bij een hoekschop, maar de videoref greep in en scheidsrechter Lambrechts keurde het doelpunt vervolgens af.

Een opmerkelijke beslissing, want in de herhaling was te zien dat er weinig aan de hand was. Een mening die ook Dennis was toegedaan. “Als je naar de video kijkt, zie je dat ik hem (Rolland, nvdr.) niet raak”, reageerde Dennis bij Play Sports.

“Normaal moet je kijken naar wie scoort en wie die speler bewaakt. En ik raak hem niet. De scheidsrechter stond achter mij, ik scoor maar dan keurt hij de goal af. Ik begrijp het niet. Of ik dan mijn ploegmaat duwde? Ik duwde niemand. Ik zag geen enkele duw. De verdediger overdreef en ging vliegen. Ik begrijp het niet, dit was een goal voor mij.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws