Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dennis is Leko dankbaar: “Dat heb ik geleerd”

Emmanuel Dennis (Club Brugge - Zulte Waregem)

Emmanuel Dennis was in vorm in de topper tegen Antwerp. Tijdens de 5-1 overwinning van Blauw-Zwart maakte de Nigeriaan twee doelpunten.

Dennis kijkt op naar Ronaldo. “Hard werken is wat ik doe. Veel spierversterkende oefeningen, uren in de fitness. Ik kijk altijd naar Ronaldo, mijn absolute voorbeeld. Hoe hij acties maakt, hoe hij met het hoofd scoort, maar ook hoe hij hard werkt .Dat is wat ik nu gedaan heb en dan komt het vanzelf”, klinkt het tegenover Het Laatste Nieuws.

Ook is Dennis coach Ivan Leko dankbaar. “De coach heeft uren op mij ingepraat toen ik geblesseerd aan de kant stond. Hij is mijn mentor en geeft me veel vertrouwen. Ik heb dingen leren relativeren. Het heeft geen zin om kwaad te zijn wanneer je geblesseerd bent of wanneer iets niet lukt. Dit heeft me enorm geholpen”, aldus Dennis.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws