Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge spreekt zich uit over toekomst van Ivan Leko

Ivan Leko op training bij Blauw-Zwart

Ivan Leko liet zich vrijdagnamiddag op zijn wekelijkse persbabbel ontvallen dat hij het raar vindt dat hij nog steeds geen nieuw contract heeft gekregen van het Club Brugge-bestuur. Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert blijven evenwel rustig.

Club Brugge reageerde bij Het Laatste Nieuws op het betoog van Leko met een droge communicatie via persverantwoordelijke Kirsten Willem: “De club heeft niet de gewoonte om over contractbesprekingen te communiceren tot contractbesprekingen te communiceren tot die zijn afgerond.”

Volgens de krant laat het bericht uitschijnen dat de besprekingen tussen beide partijen ‘hangend’ zijn… In de nabije toekomst zal er ongetwijfeld meer duidelijkheid volgen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws