Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge sluit CL-campagne af met gelijkspel

Champions League

Club Brugge heeft de Champions League-campagne afgesloten met een 0-0 gelijkspel tegen Atlético Madrid. Blauw-Zwart speelt na de winterstop in de Europa League.

In de beginfase was de uitploeg baas in het Jan Breydelstadion. Atlético Madrid kreeg ook een paar goede kansen, maar tot een doelpunt kwam het niet. De eerste helft was het vooral spelen vanuit de organisatie voor de thuisploeg.

De tweede helft kwam traag op gang. Een gelijkspel leek voldoende te zijn voor beide clubs tot dat Peres een grote kans krijgt. De kans op 1-0 werd gered door doelman Oblak. Op het einde was het nog nagelbijten, maar uiteindelijk bleef het bij 0-0. Club eindigt zo zijn Champions League-campagne met een trots gevoel.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws