Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge krijgt onverwachte concurrentie in strijd om Dirar’

Nabil Dirar (AS Monaco)

Club Brugge zou graag Nabil Dirar terughalen naar het Jan Breydelstadion. Vincent Mannaert en co hengelen al een tijdje naar de diensten van de Marokkaanse flankspeler, maar het dossier blijkt niet meteen het gemakkelijkste te zijn.

Niet alleen liggen enkele andere Belgische topclubs op vinkenslag, nu is er ook nog eens interesse van AS Monaco. De Franse club zou Dirar in januari graag aan zijn kern toevoegen, zo melden diverse Turkse media.

Slecht nieuws voor Club Brugge, dat er met Monaco een serieuze concurrent bij heeft gekregen in de strijd om de 32-jarige Dirar. Bij Fenerbahçe is de speler overbodig.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws