Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge duwt twee spelers richting de uitgang’

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

Landskampioen Club Brugge lijkt zich niet echt te gaan versterken tijdens de wintertransferperiode. De selectie van Blauw-Zwart zit redelijk vol, mits alle geblesseerden fit zijn. Wel mogen enkele spelers vertrekken.

Volgens Het Nieuwsblad duwt Club Brugge twee spelers richting de uitgang. Het gaat om de Kroaat Tomecak en derde doelman Hubert. Coach Ivan Leko rekent niet meer op het duo. Tomecak traint overigens al een tijdje met de B-kern.

Ook vreest Club Brugge het vertrek van enkele sterkhouders. Vooral Wesley Moraes wordt nadrukkelijk bij buitenlandse clubs genoemd. Afgelopen zomer stond de Braziliaan al dicht bij een transfer. Hans Vanaken is ook gewild, maar lijkt te blijven bij Blauw-Zwart.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws