Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Chinese club klopt aan de deur voor sterkhouder’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge vreest dat een paar sterkhouders op het einde van het seizoen zullen vertrekken. Wesley Moraes kan rekenen op interesse van tal van clubs. Buitenlandse media meldt nu dat ook een Chinese club lonkt.

Club Brugge rekent op minstens vijftien miljoen euro voor de Braziliaanse aanvaller. Over welke Chinese club het gaat is niet bekend, maar de Chinese markt staat erom bekend veel geld uit te geven aan buitenlandse spelers.

Het is nog maar de vraag of Wesley zelf naar China wilt. Enkele Europese (top)clubs staan in de rij voor de Braziliaanse aanvaller van Blauw-Zwart, dat bevestigde coach Ivan Leko eerder al.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws