Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Basisspeler Club wees Anderlecht af: “Beste optie”

Tifo RFCB (Club Brugge - KRC Genk)

Clinton Mata krijgt de laatste weken het vertrouwen van coach Ivan Leko. De vleugelspeler stond in het verleden echter dicht bij een overgang naar Anderlecht.

Tegenover het praatprogramma La Tribune van de RTBF doet Mata zijn boekje open over Anderlecht. “Charleroi en Anderlecht hadden een akkoord, maar ikzelf was het belangrijkste. En de beste optie was om niet te gaan.”

Na een tussenstation bij KRC Genk zit Mata nu bij Blauw-Zwart. “Ik weigerde omdat ik er niet hetzelfde gevoel had als bij KRC Genk en vervolgens bij Club Brugge. Maar het ligt nu achter ons en ik blijf die club respecteren”, aldus Mata.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws