Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Barcelona lonkt naar speler van Club Brugge’

Limburg is Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

Een opmerkelijk gerucht uit Spanje. Naar verluidt zou FC Barcelona naar Stefano Denswil van Club Brugge lonken.

Club Brugge maakte dit seizoen veel indruk in de Champions League. De manschappen van Ivan Leko wisten zich niet te plaatsen voor de volgende ronde maar stonden wel hun mannetje tegen Dortmund, Atlético Madrid en AS Monaco. De Europa League werd wel gehaald.

Thomas Vermaelen en Samuel Umtiti zijn geblesseerd bij FC Barcelona en de Catalanen zijn op zoek naar een alternatief in de verdediging. De naam van Denswil duikt plots op. Ook zou het Spaanse Sevilla een oogje hebben laten vallen op de Nederlander. De transferprijs zou rond de tien miljoen euro liggen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws