Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zoon Fadiga duikt op in A-kern van Club Brugge

Khalilou Fadiga is een oude bekende bij Club Brugge. De aanvaller maakte tussen 1997 en 2001 furore bij Blauw-Zwart. Nu duikt plots zijn zoon Noah Fadiga op bij de A-kern van coach Ivan Leko.

De 18-jarige vleugelaanvaller speelt bij de beloften van Club Brugge, maar mag deze week aldus proeven van het grote werk. Door de vele afwezigen heeft Leko de Senegelees bij de kern gepakt. Danjuma, Vossen en Diatta zijn geblesseerd, terwijl Vormer en Poulain het rustiger aan doen.

Ook  maakte Dennis zijn terugkeer op het trainingsveld. De aanvaller lijkt hersteld van zijn spierblessure en staat dicht bij een rentree in de ploeg. Na de interlandbreak zal Dennis weer inzetbaar zijn. Zulte Waregem is de eerstvolgende tegenstander van Blauw-Zwart.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws