Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Zomeraanwinst kan Club Brugge alweer verlaten’

Brugse line-up (Club Brugge - Sint-Truiden)

Club Brugge haalde tijdens de vorige transferperiode tal van nieuwe spelers in huis. Enkele aankopen bleken een schot in de roos, anderen stelden tot dusver alleen nog maar teleur.

Eén van de spelers waar we nog niet al te veel van te zien kregen, is Luan Peres. De 24-jarige Braziliaan kwam in juli over van Ituano in zijn vaderland, maar kon zich bij blauw-zwart nog niet doorzetten.

De verdediger kreeg een handvol kansen, maar lijkt nog niet klaar voor het grote werk. Het is overigens niet uitgesloten dat Luan in januari alweer andere oorden opzoekt. Lokale media melden dat enkele Braziliaanse clubs op de verdediger azen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws