Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zet Club Brugge Leko op straat? “Er zijn twijfels”

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

Club Brugge zit momenteel in een dip en Ivan Leko lijkt niet meteen oplossingen te vinden voor het falen van zijn elftal. Zou de vervelende zaak rond fraude, witwaspraktijken en matchfixing in ons land daar voor iets tussenzitten?

Leko werd vorige maand opgepakt door de politie en zat twee nachten vast in de cel. Hij werd weer vrijgelaten, maar volgens La Dernière Heure draagt onze coach de hele zaak wel met zich mee.

“Het imago van Leko heeft een vreselijke klop gekregen door die arrestatie. Niet alleen de buitenwereld stelt zich vragen, maar ook de spelers van Club Brugge”, schrijft La Dernière Heure. “De spelers zaten met vragen. Zal Leko nog lang mijn coach zijn? Heeft hij iets gedaan wat de ploeg schade kan toebrengen? Kan mijn eigen reputatie hieronder lijden? Waarom is de advocaat van Leko zo kwaad omwille van het feit dat Veljkovic spijtoptant werd? Allemaal zaken die de spelers bezighouden.”

“Wie de match tegen Zulte Waregem zag, begint te twijfelen”

“Vragen waar de spelers van Club Brugge geen antwoorden op krijgen”, gaat de krant verder. “Ze kunnen zelfs niet rekenen op geruststellende woorden van voorzitter Bart Verhaeghe. Als voorzitter van Club zou hij zijn coach wel willen verdedigen, maar als sterke man bij de Belgische Voetbalbond moet hij opletten wat hij zegt.”

La Dernière Heure stelt het verdere aanblijven van Leko zelfs openlijk in vraag. “Het is maar de vraag of Leko die vreselijke kater van de tiende oktober zal kunnen doorspoelen. Diegenen die de match tegen Zulte Waregem zagen, beginnen te twijfelen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws