Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Wederom slecht nieuws over Arnaut Danjuma

Arnaut Danjuma groeide in een mum van tijd uit tot één van de absolute smaakmakers van Club Brugge. De jongste weken kwam de Nederlander evenwel niet in actie omwille van een enkelblessure. En die blijkt ernstiger dan aanvankelijk gedacht.

In principe was het de bedoeling dat Danjuma vorig weekend in en tegen Charleroi al minuten zou maken. In allerlaatste instantie moest hij echter geblesseerd afhaken.

“Alles wijst erop dat Club Brugge het nog een poosje zonder Arnaut Danjuma moet stellen”, weet Het Laatste Nieuws nu. “De vleugelspits stond vorige week dicht bij zijn terugkeer, maar viel net voor de trip naar Charleroi opnieuw uit met last aan zijn enkel.”

“Club evalueert zijn situatie van dag tot dag, maar de voetbrace die de Oranje-international moet dragen, doet alvast niet vermoeden dat hij volgende vrijdag tegen Zulte Waregem zijn rentree zal vieren”, klinkt het tot slot nog.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws