Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer reageert na aanvaring met Club-fan: “Dit was er aan de hand”

Ruud Vormer boos (Club Brugge - KRC Genk)

Ruud Vormer kreeg het na afloop van Club Brugge-Zulte Waregem aan de stok met een supporter van onze eigen aanhang. Enkele ploegmaats moesten onze kapitein zelfs in bedwang houden, want Vormer wilde verhaal gaan halen bij de man in kwestie.

De video waarop te zien is hoe een woeste Vormer naar de fan wil toestormen, werd gretig opgepikt. Ondertussen reageerde onze aanvoerder ook al op de aanvaring met de man.

“Ik ging helemaal niet in de clinch met de fans. Een enkeling vond het nodig om bier te gooien. Daarop reageerde ik. Niet meer of niet minder. We hebben de beste fans in België. Dat laat ik niet verpesten door een enkeling”, aldus Vormer.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws