Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer is duidelijk over keuze Leko: “Neen, geen begrip voor”

Ruud Vormer fronst de wenkbrauwen (Club Brugge - KRC Genk)

Ruud Vormer was weer veroordeeld tot een bankzitterstatuut tegen KRC Genk. De Nederlander sprak na afloop duidelijke taal tegenover Play Sports.

“Ik doe elke dag mijn stinkende best, maar het zit me momenteel niet mee. Vorig jaar zat alles mee, maar nu maak ik geen goals of geef ik geen assists. Het komt er even niet uit”, begint Vormer na de topper tegen KRC Genk.

“Of ik begrip kan opbrengen voor de beslissing van de trainer? Neen. Ik heb daar geen begrip voor, want ik wil natuurlijk altijd spelen. Maar de trainer maakt keuzes en daar moet ik me bij neerleggen. Als ik erin kom moet ik dan vol gas geven, en dat heb ik toch gedaan. Ik blijf gewoon hard werken. Met de uitleg van de trainer heb ik niets te maken. Mijn vorm komt wel weer terug, geloof me maar.”

Steun van supporters

“Dat de supporters me steunen, is heel belangrijk. Dat doet heel veel met me. Ik ben nu aan mijn vijfde jaar bij Club Brugge bezig. De eerste vier jaren waren fantastisch, maar nu is het iets minder voor me. Ruud Vormer komt wel weer terug. Het komt goed. Morgen ga ik opnieuw hard trainen. En de dag erna opnieuw.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws