Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanaken na gelijkspel: “Dat was het belangrijkste”

Vanaken en Wesley (Club Brugge - Standard)

Club Brugge heeft Borussia Dortmund op een 0-0 kunnen houden. Hans Vanaken reageerde na afloop.

“Het is misschien niet het mooiste spel. Niet mijn favoriete spel ook niet. Maar soms moet het. Zeker in de Champions League, waar de tegenstander meestal sterker is. Wij hebben misschien zelf te weinig gedaan, maar het belangrijkste was die nul houden”, aldus Vanaken.

Tegen Standard zal weer een andere wedstrijd worden, weet Vanaken. “Dit moet een boost geven voor heel de ploeg, voor heel de club. Dit is belangrijk dat we als blok de nul kunnen houden. Maar tegen Standard gaan we wel aanvallender te werk gaan.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws