Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Van kwaad naar erger: “Hij is de pispaal van de Club-supporters geworden”

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge slaagt er de jongste weken maar niet in om in de eigen Jupiler Pro League een reeksje neer te zetten. Blauw-zwart presteert wisselvallig en enkele belangrijke spelers geven al een tijdje niet thuis. Ook zomeraanwinst Kaveh Rezaei laat het volledig afweten.

“Kaveh Rezaei werd met veel bombarie naar Olympia gehaald, maar speelde tot dusver nog geen enkele rol van betekenis”, stelt Het Laatste Nieuws vast. “Integendeel, na enkele non-matchen en dramatische invalbeurten is de recordtransfer intussen de pispaal van de supporters geworden zoals Cools en De Bock dat eerder waren.”

Ondertussen stellen steeds meer fans zich vragen bij de kostprijs van Rezaei. “De achterban vraagt zich af hoe Club in godsnaam vijf miljoen euro kon neertellen voor de Iraniër, die voor de interlandbreak in Charleroi zijn moment had kunnen grijpen, maar de winning goal tegen de paal schoot”, klinkt het nog in de krant.

“Club is niet beter geworden van Amrabat en Rezaei”

“Club wou meer gewicht en gestalte opdat het in de Champions League zijn mannetje zou kunnen staan, maar zelfs in de competitie krijgt Rezaei niets klaar. Blauw-zwart trok inderhaast nog 7 miljoen uit voor Amrabat en Rezaei, maar is daar voorlopig nog niet beter van geworden.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws