Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Uithaal naar Club Brugge ontploft in gezicht van Vanhaezebrouck: “Daar kan hij alleen maar van dromen”

Hein Vanhaezebrouck haalde in aanloop naar de vorige speeldag giftig uit richting Club Brugge. De trainer van Anderlecht is van mening dat blauw-zwart in de pers meer beschermd wordt dan zijn ploeg. Een uithaal die nu in het gezicht van Vanhaezebrouck ontploft.

“Hein begint zich steeds vaker te vergrijpen aan de pers”, merkt Hugo Camps in zijn column voor Het Laatste Nieuws op. “Hoeveel gazettenpraat las ik over Brugge? Weinig.” Het is van een armoedigheid die je niet van een gevierde coach verwacht”, toont Camps zich keihard voor de Anderlecht-trainer.

“Club heeft tenminste spectaculair voetbal laten zien waar ze in het Astridpark alleen van kunnen dromen”, krijgt Vanhaezebrouck vervolgens de boomerang terug in zijn gezicht. “Genk maakt er kunst van. Nog geen schim van het artistieke spel kregen de Anderlechtsupporters dit seizoen te zien.”

“Anderlecht kan in niets naast Club en Genk staan”

Volgens Camps moet Vanhaezebrouck eerst en vooral eens in de spiegel kijken. “Een beetje meer zelfreflectie, Hein. Voorlopig kan Anderlecht in niets naast Club en Racing Genk staan. Zelfs niet naast Standard, dat de laatste tijd amechtig met zichzelf worstelt. Winnen op Waasland-Beveren met een penaltygoal en een late treffer is geen luxe. Zegt u mij dan waar de glans is, Hein.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws