Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Thierry Henry strooit met lof naar één Club-speler: “Hij is heel gevaarlijk”

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge vernederde AS Monaco dinsdagavond met zware 0-4-cijfers. Hans Vanaken, Wesley Moraes en Ruud Vormer zorgden voor de doelpunten en Thierry Henry moest lijdzaam toekijken. Na afloop kwam de T1 van Monaco met een heldere analyse naar buiten.

“We waren goed begonnen aan de wedstrijd en speelden enkele goede kansen bij elkaar”, aldus Henry voor de camera van Vier. “Maar in twaalf minuten tijd hebben we alles weggegeven en stond het plots 0-3. Als we fouten maken, zakken we volledig in elkaar.”

De trainer van Monaco strooide ook met lof naar een speler van Club Brugge. “Hans Vanaken deed het heel goed. Mocht ik meegespeeld hebben, zou ik dat eerste doelpunt ook gemaakt hebben. Hans stond helemaal alleen in de kleine rechthoek. Hij is een hele gevaarlijke speler en dat is ook de reden waarom hij Rode Duivel is. Dat verdient hij.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws