Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Saelemaekers ziet ex-Club-speler als voorbeeld: “Hij is mijn inspiratie”

Sfeerbeelden Club Brugge - Anderlecht (5-0)

Alexis Saelemaekers vertelt in een gesprek met RTBF dat zijn voorbeeld een ex-speler van Club Brugge is. De rechtsachter kijkt op naar Thomas Meunier.

Het talent heeft nog veel groeimarge. “Ik moet nog werken aan mijn defensieve recuperatie, dat is mijn zwakke punt. Ik kijk op naar Thomas Meunier. Onze reis is vergelijkbaar en ik wacht op hem hier in Tubeke. Dan ik hem vragen hoe het zit met de Rode Duivels in de toekomst, maar momenteel geniet ik waar ik ben”, aldus de rechtsback van paars-wit.

Thomas Meunier speelt momenteel bij Paris Saint-Germain en is ook een vaste waarde in de selectie van de Rode Duivels. De rechtsback begon zijn carrière bij Virton waarna hij naar Blauw-Zwart trok. Tussen 2011-2016 speelde hij bij Club Brugge. Vervolgens versierde hij een transfer naar topclub PSG.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws