Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ruud Vormer heeft een opmerkelijke boodschap voor Ivan Leko

Denswil - Refaelov - Dennis - Vormer - Vanaken - Cools

Club Brugge pakte woensdagavond een punt mee uit Duitsland. Het speelde 0-0 gelijk op het veld van Borussia Dortmund. Sexy was het voetbal van blauw-zwart niet, maar hoefde ook even niet.

Club beperkte zich tot verdedigen, en was daardoor zelfs negentig minuten onherkenbaar. Ruud Vormer vindt het niet erg. Integendeel: “Ik vind zelfs dat we vaker zo moeten gaan spelen”, heeft onze kapitein in Het Nieuwsblad een opmerkelijke boodschap voor Ivan Leko.

“Want je ziet toch dat we in de competitie – zoals tegen Zulte Waregem – soms te veel weggeven. Daarom hebben we met z’n allen samengezeten om erover te praten. En deze manier van spelen is het resultaat. Of het tegen Standard op dezelfde manier zal gaan? Dat moeten we nog bespreken met de trainer.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws