Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Pissige Vormer na Monaco: “F*cking UEFA”

Ruud Vormer fronst de wenkbrauwen (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge pakte de drie punten tegen AS Monaco. Ruud Vormer scoorde het laatste doelpunt en legde de 0-4 eindstand vast.

Na afloop wilde de Nederlander een feestje vieren met de groep, maar hij moest naar de dopingcontrole. “Balen, man. Ik dacht lekker te vieren met mijn ploegmaats, maar ik moest meteen naar een hok. Ik mocht er enkel uit voor een kort interviewtje. Ik was pissed, ja”, aldus Vormer tegenover Het Laatste Nieuws.

“Anderhalf uur heb ik daar gezeten, samen met Brandon (Mechele, red.). ‘F*cking UEFA’, vloekte ik. Dat vond die man niet zo leuk. (flauw lachje) Ik moet zo vaak naar de dopingcontrole… Nu, voor zulke overwinningen heb ik het wel over.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws