Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Philippe Clement gaat de nieuwe trainer van Club Brugge worden”

Philippe Clement op persconferentie

Dat het hart van Philippe Clement stiekem nog steeds voor Club Brugge slaat, is geen geheim. De trainer van KRC Genk was jaren aan een stuk actief in het Jan Breydelstadion en het staat in de sterren geschreven dat hij ooit T1 van blauw-zwart wordt.

Althans, zo denkt analist Johan Boskamp er toch over. “Ik had niet gedacht dat Clement dit zou bereiken”, vertelt Boskamp bij Sportcafe Online. “Ik denk dat hij ooit trainer van Club Brugge gaat worden.”

“Daar heeft hij een soort van ticketje voor, volgens mij. Of het payback is wat hij nu doet bij Genk? Neen. Maar je voelt aan alles dat hij nog aan Club Brugge denkt. Zeker als hij over de club praat”, besluit Boskamp.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws