Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Over en uit voor dure Club-aanwinst? “Hij viel volledig uit de gratie van Leko”

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

Er lijkt wel zand in de machine te zitten. Op de historische overwinning in en tegen Monaco na, presteerde Club Brugge de voorbije weken vooral ondermaats. Vooral in de eigen competitie loopt het voor geen meter.

De vele blessures zitten daar ongetwijfeld voor iets tussen, maar verder zijn er ook gewoon tal van spelers die hun gebruikelijke niveau niet halen. Denk bijvoorbeeld maar aan Matej Mitrovic.

“Waar is Mitrovic gebleven?”, vraagt Het Laatste Nieuws zich af. “De Kroaat van 3,5 miljoen euro viel de voorbije weken volledig uit de gratie van Leko. Zomeraankoop Luan Peres werd gehaald als doublure voor Denswil, maar hij wordt zelfs gepasseerd door de rechtsvoetige Decarli.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws