Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opstelling: Leko dropt Vlietinck opnieuw in de ploeg, deze elf spelen

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

Club Brugge won eerder deze week met 0-4 op het veld van AS Monaco, maar nu wacht alweer een lastige verplaatsing naar Mambourg. Voor de wedstrijd tegen Sporting Charleroi doet Ivan Leko een beroep op de volgende elf namen.

In de verdediging ontbreekt Benoit Poulain. Hij wordt vervangen door Saulo Decarli, die de voorkeur krijgt op Matej Mitrovic. Op het middenveld geeft Leko vertrouwen aan Nakamba, Vormer, Rits én Vanaken. Die vier deden het ook al heel goed in en tegen Monaco.

Op de linkerflank komt Thibault Vlietinck in de ploeg. Hij krijgt de voorkeur op Dion Cools en vervangt de geblesseerde Krépin Diatta.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws