Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ontgoocheling bij Club: “We verdienden de drie punten”

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

De topper tussen Club Brugge en KRC Genk eindigde op 1-1. Doelman Ethan Horvath vond dat er meer in zat.

“We verdienden de drie punten, we hebben heel erg goed voetbal gespeeld. Zowel op defensief als op offensief vlak. Ik weet niet wat jullie voelden, maar ik denk dat we als ploeg beseften dat we hier konden winnen”, vertelt een ontgoochelde Horvath tegenover Club TV.

Marvelous Nakamba is tevreden over het resultaat. “Racing Genk is momenteel goed bezig, maar wij ook. We komen naar hier en hebben het fantastisch gedaan. Jammer van de drie punten, maar ik denk dat wij alles gegeven hebben.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws