Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Nabil Dirar staat erg dicht bij transfer naar Club Brugge’

Nabil Dirar (AS Monaco)

Nabil Dirar maakte in het verleden al het mooie weer in het Jan Breydelstadion en het heeft er alle schijn van dat hij binnenkort terugkeert naar Club Brugge. Volgens Turkse media zal Dirar in januari Fenerbahçe inruilen voor blauw-zwart.

Dirar zit al een tijdje op een dood spoor bij Fenerbahçe, waar hij zelfs niet meer in de wedstrijdselectie geraakt. De 32-jarige Marokkaan is zijn situatie in Turkije kotsbeu en wil in januari andere oorden opzoeken.

Verschillende Belgische topclubs zouden op de winger azen, maar Club Brugge zou over de beste papieren beschikken om Dirar effectief in te lijven. Volgens Turkse media is het dossier zelfs in een stroomversnelling geraakt en lijkt een terugkeer naar Club Brugge nu écht in de maak.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws