Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Leko voert drie wissels door en kiest tegen Charleroi voor dit elftal’

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

Club Brugge neemt het vanavond op tegen Sporting Charleroi. Blauw-zwart wil vlak voor de nakende interlandbreak nog eens drie punten bijschrijven op de rekening en dus gaat Ivan Leko met zijn best mogelijke ploeg spelen. Dat betekent dat er enkele wijzigingen worden doorgevoerd.

Het Nieuwsblad weet dat Leko drie wissels gaat doorvoeren in vergelijking met de Champions Leaguewedstrijd tegen AS Monaco. Poulain en Diatta zijn geblesseerd en zullen vervangen worden door Mitrovic en Cools.

Verder verdwijnt ook Rits uit het elftal. In zijn plaats zou Rezaei in de ploeg komen. De Iraniër mocht tegen Monaco invallen en zou op het veld van zijn voormalige werkgever dus op een basisplaats mogen rekenen.

De verwachte opstelling:

Horvath – Mitrovic, Mechele, Denswil – Mata, Vormer, Nakamba, Vanaken, Cools – Rezaei en Wesley.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws