Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko verdedigt eigen speler: “Hij zal nog van waarde zijn voor ons”

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

Club Brugge doet het de jongste weken uitstekend. Elke wedstrijd blinkt er wel een andere speler uit bij het elftal van Ivan Leko. Eén speler is evenwel duidelijk op zoek naar zijn beste vorm: Kaveh Rezaei.

De Iraanse spits ruilde op het einde van de vorige mercato Sporting Charleroi in voor Club Brugge. Hij kon in het blauw-zwarte shirt echter nog geen potten breken. Toch maakt Leko zich geen zorgen over Rezaei.

“Rezaei is een goede speler met de juiste mentaliteit. De stap naar een topclub is geen makkelijke stap en hij benut dan ook elk moment om beter te worden. Ik geloof dat hij nog van waarde zal zijn voor ons”, vertelde onze coach vrijdagnamiddag op zijn wekelijkse persbabbel.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws