Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko schuift gevaar Dortmund naar voor: “In de gaten houden”

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

Club Brugge neemt het in de Champions League op tegen Borussia Dortmund. Blauw-Zwart kan Europese overwintering veiligstellen, al kan de kwalificatie al binnen zijn als Monaco eerder op de avond verliest van Atlético Madrid.

Coach Ivan Leko wil stunten. “Bij ons was het de voorbije weken wat minder. Maar voor woensdagavond voel ik opnieuw de grinta bij mijn ploeg. Ik voel dat we er klaar voor zijn”, vertelt de Kroaat tegenover Het Nieuwsblad.

Dortmund is in bloedvorm dit seizoen. “We moeten niet alleen Marco Reus in de gaten houden, de ploeg heeft veel meer automatismen en creëert veel meer gevaar dan twee maanden geleden. We weten dat Dortmund in de Bundesliga een machine is geworden.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws