Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko met de handen in het haar: “Moeilijk te verklaren”

Club Brugge ging met 1-3 onderuit tegen Zulte Waregem. Coach Ivan Leko reageerde ontgoocheld én kritisch na afloop tegenover Sporza.

De Kroaat zit met de handen in het haar. “Het is moeilijk te verklaren. De laatste trainingen en de kwaliteit waren echt goed. Maar het is misschien wel de slechtste wedstrijd die we in een lange tijd hebben gespeeld.”

“Zulte kwam met een plan: goede organisatie, compact en een sterke omschakeling. Zelf gaven we alles weg en waren we niet scherp genoeg. Nu moeten we kritisch zijn en moet iedereen, ook ikzelf en de staff, in de spiegel kijken”, aldus Leko.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws