Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko laat zich uit over Diatta: “Dat is onze sterkte”

Ivan Leko geeft uitleg (Club Brugge - Gent)

Club Brugge speelde 1-1 gelijk op het veld van KRC Genk. Na de wedstrijd liet coach Ivan Leko zich uit over Diatta.

“Diatta? Hij was goed. Het is de eerste keer sinds de play-offs van vorig seizoen dat hij drie matchen op rij kon spelen. Tegen STVV was hij niet goed, tegen Oostende en vooral vandaag speelde hij wel sterk”, wordt Leko geciteerd door Het Laatste Nieuws.

De Kroaat wil echter niet enkel kijken naar individuele prestaties. “Maar onze sterkte is de collectiviteit en pas daarna kijken we naar de individuele klasse van de spelers. Elke match kan iemand anders het verschil maken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws