Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko is tevreden na topper: “We zijn terug in goede vorm”

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

Club Brugge en KRC Genk speelden 1-1 gelijk in de topper van speeldag 14. Coach Ivan Leko was na afloop tevreden met het resultaat.

“We zijn helemaal terug. Het is logisch dat als je Champions League speelt en veel internationals in je team hebt, dat je dat soms eens duur komt te staan. Het is jammer dat we dus enkele punten hebben laten liggen. Maar vandaag hebben we getoond dat we terug in goede vorm zijn en we met Genk zeker de beste teams van België zijn”, wordt Leko geciteerd door Het Laatste Nieuws.

“1-1 is goed, maar in de tweede helft konden we ook winnen. Maar de toeschouwers moeten tevreden zijn, dit was een goede match met twee ploegen die wilden voetballen op een totaal andere manier. In totaliteit was dit een interessante match”, aldus de Kroatische oefenmeester.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws