Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko haalt 18-jarig jeugdproduct bij A-kern: “Hij heeft iets”

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

Club Brugge neemt het vrijdagavond op tegen Zulte Waregem. Ivan Leko mist maar liefst zeven spelers voor het duel en daarom nam hij onder meer Noah Fadiga, 18 en zoon van gewezen Club-speler Khalilou, op in zijn selectie.

“Noah was goed bezig bij de beloften en heeft het ook goed gedaan bij de A-kern. Tijdens de interlandbreak hadden we een gebrek aan spelers en daarom hebben we hem bij het eerste elftal gehaald”, aldus Leko op zijn wekelijkse persbabbel.

“We zagen als staf dat die jongen iets heeft en hij heeft meteen zijn kans gegrepen”, besloot Leko. Of Fadiga vrijdagavond ook speelminuten krijgt tegen Zulte Waregem, is nog afwachten.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws