Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko blikt vooruit op Standard: “Dat zal belangrijk zijn”

Ivan Leko geeft uitleg (Club Brugge - Gent)

Komende speeldag staat de topper tussen Club Brugge en Standard op het programma. De Kroaat blikt op de officiële website van Blauw-Zwart vooruit op de topper.

Leko erkent het gevaar van de Rouches. “Op dit moment kan Standard winnen tegen elke ploeg, maar wij willen absoluut winnen en zullen er alles aan doen dat te verwezenlijken. Hopelijk met meer balbezit en kansen. Een goed evenwicht tussen organisatie, pressing en initiatief zal belangrijk zijn.”

“In Luik waren we dom, speelden we te open en gaven we te veel ruimte weg. We hebben ons al bewezen op vlak van kwaliteit en spektakel, maar in een topclub moet het resultaat voorop staan”, aldus de oefenmeester van Blauw-Zwart. Beide clubs hebben vertrouwen getankt na hun Europese wedstrijd.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws