Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko bejubelt één Club-speler in het bijzonder: “Hij is een gangster”

Ivan Leko arriveert op Jan Breydel

Club Brugge speelde woensdagavond een collectief sterke partij op het veld van Borussia Dortmund. Dat resulteerde in een 0-0-gelijkspel. Achteraf toonde trainer Ivan Leko zich een tevreden man.

“Ik had twee trainingen om dit systeem in te oefenen – normaal heb je meer tijd nodig”, aldus Leko in Het Nieuwsblad. “Zonder bal was het bijna perfect. Met bal was het soms moeilijk. En toch ­creëerden we nog drie mogelijkheden.”

“Daarom zeg ik chapeau aan mijn jongens”, vervolgt Leko. Waarna hij ook nog met bloemetjes in de richting van Sofyan Amrabat strooide. “Amrabat is een gangster in de positieve zin. Hij had een moeilijk seizoensbegin, maar bewees waarom Feyenoord ooit veel geld voor hem betaalde.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws