Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Ivan Leko wil Club Brugge graag inruilen voor deze ploeg’

Edward Still en Ivan Leko

Ivan Leko doet het momenteel nog steeds uitstekend bij Club Brugge, maar toch lijkt het onvermijdelijk dat er een dag komt waarop onze coach naar een andere werkgever zal verhuizen. Zo zou Leko al precies weten welke ploeg hij wil coachen.

Het Kroatische Gol meldt dat Leko open staat voor een nieuwe uitdaging. De gewezen middenvelder zou maar wat graag de nationale ploeg van Kroatië, op het voorbije WK nog verliezend finalist, willen trainen. Als de kans zich voordoet, zal Leko niet twijfelen om zijn land te coachen.

Verder zou Leko tijdens zijn carrière graag nog eens aan het roer staan bij Hadjuk Split, de club waar hij als speler doorbrak. Onze trainer ligt nog tot het einde van dit seizoen onder contract bij Club Brugge.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws