Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ivan Leko heeft een duidelijke boodschap voor ontevreden Ruud Vormer

Ivan Leko geeft uitleg (Club Brugge - Gent)

Ruud Vormer toonde zich na afloop van de topper tussen KRC Genk en Club Brugge allesbehalve tevreden over zijn plaats op de bank. In aanloop naar het Champions League-duel op het veld van AS Monaco kwam trainer Ivan Leko nog eens terug op de uitspraken van zijn aanvoerder.

“De uitleg van de trainer? Daar heb ik geen begrip voor. Ik wil altijd spelen”, klonk het afgelopen zaterdag duidelijk uit de mond van Vormer. Leko, die zelf altijd het hart op de tong heeft, kan dat wel hebben. “Of ik verrast was door die reactie? Neen, ik was vooral blij”, vertelde onze trainer aan Sporza.

“Dat was de reactie van een speler die altijd wil spelen, een speler die een winnaar is. Ik ben blij, zo zie ik het graag. Als het anders zou zijn, dan zou het niet goed zijn. Ik houd ervan. Dit is nog eens een signaal waarom Vormer belangrijk was, is en zal zijn voor ons.”

“Accepteren en hard werken”

Leko liet niet na om Vormer nog wat extra op scherp te zetten. “De beste spelers moeten spelen en de voorbije matchen dachten we dat onze basisploeg de beste ploeg was. Het is normaal dat je een periode hebt waarin je vorm niet top is. Ik zie geen problemen. Als je niet top bent, dan moet je dat accepteren en moet je hard werken om zo snel mogelijk weer in de ploeg te komen”, besloot de Kroaat.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws