Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Ik snap niet dat Real Madrid hem niet naar Club Brugge stuurt”

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - Zulte Waregem)

Club Brugge had vorige zomer al vrij vroeg zijn transferhuiswerk af. Spelers als Mats Rits, Siebe Schrijvers en Arnaut Danjuma werden snel binnengehaald en bleken al gauw gerichte versterkingen. Mogen we nu ook dromen van een speler van Real Madrid?

Als het van René Van der Gijp, de Nederlandse analist van Veronica Inside, afhangt wél. Hij is immers van mening dat een speler als Martin Odegaard, ooit het grootste talent ter wereld, bij een Belgische topclub zou moeten belanden.

Van der Gijp: “Ik snap het niet”

“Ik snap niet dat een club zoals Real Madrid Odegaard niet haalt en dan naar Anderlecht of Club Brugge stuurt. Zo’n jonge jongen moet zich kunnen ontwikkelen. Maar neen… Real Madrid haalt hem binnen en verhuurt hem vervolgens aan Heerenveen of Vitesse. Volgend jaar kan hij bij pakweg Bordeaux zitten”, uit Van der Gijp zijn onbegrip.

Odegaard is ondertussen 19 jaar oud. De voorbije seizoenen kon hij evenwel niet zo gek veel indruk maken in de Eredivisie. Als de Noorse middenvelder alsnog wil slagen bij Real Madrid, zal hij toch een tandje bij moeten steken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws