Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Ik heb bewezen dat Vanaken en ik wél kunnen samenspelen”

Hans Vanaken viert tijdens kampioenenmatch tegen Anderlecht

Hans Vanaken is al een hele poos dé spelmaker van Club Brugge. Toen Blauw-zwart afgelopen zomer Siebe Schrijvers naar het Jan Breydelstadion haalde, fronsten sommige waarnemers dan ook de wenkbrauwen. Waar zou Schrijvers in het elftal van Ivan Leko ingepast worden?

Ondertussen is duidelijk dat Leko de zomeraanwinst liefst als één van de twee spitsen ziet opereren in zijn 3-5-2-systeem. “We bekijken wedstrijd per wedstrijd waar de ruimtes liggen. Het klikt goed met Wesley en Hans Vanaken, maar ook met Jelle Vossen”, aldus Schrijvers bij Sport/Voetbalmagazine.

“Ik ben een type dat de bal graag heeft en van daaruit begint te voetballen. We hebben een heel complementaire groep, jongens met looplijnen en anderen die graag een bal in de voet hebben. In het begin hoorde ik een paar keer dat ik met Hans niet kon samenspelen, maar toen fronsten wij toch onze wenkbrauwen. Ondertussen is bewezen dat het wél kan”, benadrukt de Limburger.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws