Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Ik ben niet verrast. Club Brugge is een kloteploeg”

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - Antwerp)

Club Brugge maakte de voorbije jaren indruk op alles en iedereen. Vorig seizoen veroverde blauw-zwart zijn tweede landstitel in drie jaar tijd en dit seizoen toonden Ivan Leko en zijn spelers zich ook in de Champions League van hun beste kant.

Het is ook Rode Duivel Axel Witsel opgevallen. Hij speelde met Borussia Dortmund al in Brugge en kon maar nipt winnen. “Ik ben niet verrast door die 0-4 in Monaco. Club heeft een systeem dat eerlijk gezegd klote is. Het is een kloteploeg om tegen te spelen”, zegt Witsel in Het Nieuwsblad.

“Die 3-5-2 beheersen ze heel goed. Daarom hebben ze Monaco in de problemen gebracht. Ook wij waren helemaal niet goed toen we in Brugge speelden. We verdienden niet die match te winnen”, geeft de middenvelder tot slot nog eerlijk toe.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws