Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Hij heeft er voor gezorgd dat het keepersprobleem bij Club Brugge verstomd is”

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - Zulte Waregem)

Enkele weken geleden ontstond er nog een nieuw keepersprobleem bij Club Brugge. Karlo Letica, in de zomer aangetrokken als nieuwe nummer 1, ging op het veld van STVV in de fout en verloor zijn plaats tussen de palen. Ondertussen is het keepersprobleem evenwel al opgelost.

Ethan Horvath, die vorig seizoen zelf zijn plaats verloor na enkele onzeker optredens, stond op als redder. “Horvath heeft er merkwaardig genoeg voor gezorgd dat het keepersprobleem bij blauw-zwart verstomd is”, merkt Het Laatste Nieuws op. “Geen flaters, omzeggens geen twijfelachtige tussenkomsten.”

“De beslissing om miljoenenaankoop Karlo Letica na STVV vanonder de lat weg te halen, blijkt dag op dag een maand later de juiste”, vervolgt de krant. “Aan Horvath om te (blijven) bevestigen. Dortmund wordt op dat vlak een interessante test. Het is in dit soort wedstrijden dat je je als doelman kan onderscheiden. Meer dan in Monaco of in Madrid.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws