Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Hij bewees op geen enkel moment zijn meerwaarde voor Club Brugge”

De Bock - Denswil - Vossen - Vanaken - Vanlerberghe - Vormer - Simons - Decarli (Club Brugge - Sint-Truiden)

De reguliere competitie in de Jupiler Pro League is exact halfweg. Het is hoog tijd voor de eerste conclusies. Een pijnlijke vaststelling bij Club Brugge is dat recordaankoop Kaveh Rezaei nog geen potten kon breken.

Club legde afgelopen zomer zomaar eventjes 5 miljoen euro neer voor de aanvalsleider van Sporting Charleroi. Ivan Leko wilde Iraanse spits er dolgraag bij, maar tot op heden is het wachten op de oude Rezaei.

“Tot dusver bewees hij op geen enkel moment zijn meerwaarde”, schrijft Het Laatste Nieuws. “De duurste transfer tussen twee Belgische clubs. Hij lijkt op weg naar Club zijn torinstinct verloren te zijn. Hij schoot tot dusver amper één keer raak.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws