Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Gegrom bij het Brugse bestuur, maar Leko heeft spelers nog in de hand”

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

De voorbije weken presteerde Club Brugge ontzettend wisselvallig. Vooral in de eigen competitie gaf blauw-zwart lang niet altijd thuis. In en tegen Dortmund reageerden onze spelers met een sterke collectieve prestatie.

“Niet vergeten dat Club met een knoop in de maag naar Dortmund trok”, merkt Ludo Vandewalle, chef Voetbal bij Het Nieuwsblad, op. “Slechts één keer winst in zeven matchen in de competitie zorgde toch wat voor gegrom in de Brugse rangen.”

“Op élk niveau. In bestuurskringen, in het trainerskabinet en bij de spelers. Een nederlaag in het Signal Iduna Park was min of meer ingecalculeerd. Maar, kijk: de collectieve prestatie was dik oké, precies waar Ivan Leko had op gehoopt.”

Volgens Vandewalle hoeft Leko zich dan ook geen zorgen te maken over zijn job. “De Club-trainer heeft zijn spelers nog in de hand. En de supporters eten uit zijn hand. Ze zongen zo’n 70 van de 90 minuten zijn naam.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws