Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Geen Vormer meer bij Oranje? ‘Koeman maakte meteen een punt’

Ruud Vormer fronst de wenkbrauwen (Club Brugge - KRC Genk)

Ruud Vormer meldde zich in oktober af voor de internationale wedstrijden tegen Duitsland en België. De middenvelder van Club Brugge had rust nodig. De Telegraaf meldt dat Vormer het heeft verpest bij Oranje.

‘Koeman maakte meteen een punt naar de rest van de spelersgroep door Vormer niet te selecteren voor de laatste twee interlands in 2018. Onder het mom van een ’ander systeem’ en ’we spelen met een aanvaller op zijn plaats en geen middenvelder’, klinkt het.

Vormer zat ook even in een dipje bij Blauw-Zwart. De middenvelder werd naar de bank verwezen door coach Ivan Leko. In de Champions League-wedstrijd tegen AS Monaco stond de Nederlander wel weer in de basis en was hij meteen goed voor een doelpunt.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws