Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Football Leaks: ‘Verhaeghe kreeg flinke som voor Meunier’

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Anderlecht)

Football Leaks kwam afgelopen weken met enkele zaken binnen de voetbalwereld naar buiten. Nu meldt Het Nieuwsblad dat Bart Verhaeghe zo’n 550.000 euro zou hebben gekregen door de transfer van Thomas Meunier naar Club Brugge.

Verhaeghe kocht de vleugelspeler in 2014 via een eigen bedrijf in Luxemburg voor 1,5 miljoen euro. Negen maanden later verkaste hij voor 2,05 miljoen naar Club Brugge. Dat is aldus een meerwaarde van 550.000 euro.

“Dat was in de beginperiode van mijn voorzitterschap en om moeilijke onderhandelingen met spelersmakelaar Didier Frenay te vermijden. Omdat we toen met Club Brugge net flink hadden geïnvesteerd, heb ik de nodige 1,5 miljoen euro voorgeschoten”, reageert Verhaeghe.

Alles gebeurde legaal en transparant, zo verzekert Verhaeghe. Even later werd Meunier verkocht voor zes miljoen euro. “Geld dat integraal naar Club Brugge ging. Anders hadden we dat nog moeten delen. Aan deze transactie is niet abnormaals. Perfect legaal. Waar hebben we het over?”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws