Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Er was een rel tussen Leko en Vormer, maar nu is alles opgelost”

Ruud Vormer boos (Club Brugge - KRC Genk)

Ruud Vormer zat vóór de Champions Leaguewedstrijd in en tegen Monaco twee keer op rij op de bank. Ivan Leko zette onze kapitein naast de ploeg omdat die het in de voorgaande wedstrijden had laten afweten. Of was er toch meer aan de hand?

Volgens VTM-gezicht Luk Alloo zat er een haar in de boter tussen Vormer en Leko. “Je weet niet wat er is gebeurd in de kleedkamer, hé. Misschien heeft Vormer tegengesproken of heeft hij te lang in de frituur gezeten. Kortom: er was een rel”, aldus Alloo bij Boskamp Online.

Ondertussen stond Vormer al opnieuw in de ploeg. “Ik denk dat alles is opgelost”, gaat Alloo verder. “Ruud heeft gepresteerd op het veld en alles is vergeven. Leko kan nu niet meer om Vormer heen. Hij kan er niet meer naast kijken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws