Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko geeft selectie Club Brugge voor Genk vrij

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

Zaterdag staat de topper tussen KRC Genk en Club Brugge op het programma. De selectie is ook vrijgegeven.

Coach Ivan Leko kan weer beschikken over doelman Karlo Letica. Het is nog maar de vraag of de Kroaat ook onder de lat zal staan tegen KRC Genk. Arnaut Danjuma Groeneveld is nog niet fit. Emmanuel Dennis en Jelle Vossen zijn ook nog steeds geblesseerd.

De volledige selectie: Letica, Horvath, Hubert, Denswil, Decarli, Mitrovic, Mechele, Poulain, Mata, Cools, Vlietinck, Nakamba, Amrabat, Rits, Vormer, Vanaken, Schrijvers, Diatta, Openda, Wesley, Rezaei.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws